Muziekinitiatie en de AlfieBand

Speel jij al een instrument? Dan is de AlfieBand iets voor jou. En anders leren we jou graag hoe je zelf muziek kan spelen.

Feest van de goede geburen, zondag 27 augustus 2017

Als teken van de goede samenwerking  tussen de gemeenten Liedekerke en Affligem zullen vanaf nu vier identieke dynamische figuren, van de hand van kunstenaar Patrick Van Craenenbroeck, de rotonde aan de Stationsstraat en de Affligemsestraat bevolken.

Eetfestijn 2017

Op zaterdagavond 14 en zondagmiddag 15 oktober 2017 kan je onze vereniging steunen op een smakelijke manier. We organiseren dan in cultuurzaal Sanderus te Affligem ons jaarlijks eetfestijn. Kwam je ooit al bij ons tafelen? Dan weet je dat er enkel kwaliteitsmaaltijden worden geserveerd, ook voor de kinderen!

Concert 13 mei 2017: Muzikale Waters

Op 13 mei 2017 speelde de concertband haar jaarlijks grote concert met als het thema “Muzikale Waters”.

Alfieband Vriendjesconcert 2017

Altijd een beetje spannend, zo’n concertje. Voor de kinderen, en voor de leiding… Gaat het goed komen? En het komt elke keer goed. Ook nu weer, een mooie zondagvoormiddag in de Tistaertzaal, op 25 juni. Bekijk de foto’s.