Jubilarissenhuldiging 2017

Op 18 november 2017 werden tijdens ons jaarlijkse St.Ceciliafeest de jubilarissen gehuldigd, met een woordje van onze voorzitter. Deze keer van de partij: – Delly Rossignol: 45 jaar – Gunther D’Haeseleer en Ute De Putter: 40 jaar – Marleen D’Haeseleer: 30 jaar – Dorien en Evelien Van Durme: 20 jaar – Lies Platteau:...

Spinsels en Tompoenen – Halloweenconcert

Kinder- en jeugdkoor ÜkeHele en de AlfieBand, voor de gelegenheid bestaande uit jonge heksen en tovenaars, presenteerden op zaterdag 4 november hun Halloweenconcert “Spinsels en Tompoenen”, in de donkerste hoeken van de Sint-Janskerk in Teralfene, dichter bevolkt dan ooit tevoren. We hoorden het verhaal van Tom, die uit zijn schilderij was gevallen door...

Muziekinitiatie en de AlfieBand

Speel jij al een instrument? Dan is de AlfieBand iets voor jou. En anders leren we jou graag hoe je zelf muziek kan spelen.

Feest van de goede geburen, zondag 27 augustus 2017

Als teken van de goede samenwerking  tussen de gemeenten Liedekerke en Affligem zullen vanaf nu vier identieke dynamische figuren, van de hand van kunstenaar Patrick Van Craenenbroeck, de rotonde aan de Stationsstraat en de Affligemsestraat bevolken.

Eetfestijn 2017

Op zaterdagavond 14 en zondagmiddag 15 oktober 2017 kan je onze vereniging steunen op een smakelijke manier. We organiseren dan in cultuurzaal Sanderus te Affligem ons jaarlijks eetfestijn. Kwam je ooit al bij ons tafelen? Dan weet je dat er enkel kwaliteitsmaaltijden worden geserveerd, ook voor de kinderen!