Muzikale Waters

Op zaterdag 13 mei 2017 houden we ons jaarlijks concert, met als thema Muzikale Waters. We brengen een spetterend concert met natuurlijk ook muziek waarbij je van ontroering tranen in de ogen zal krijgen.

Driekoningenconcert 2017

Op zaterdag 7 januari 2017 houden de Concertband en bijhorend jeugdorkest De Alfieband een winters concert in feestelijke sfeer.

Welkom op ons eetfestijn!

Op zaterdagavond 15 en zondagmiddag 16 oktober 2016 kan je onze vereniging steunen op een smakelijke manier. We organiseren dan in cultuurzaal Sanderus te Affligem ons jaarlijks eetfestijn. Kwam je ooit al bij ons tafelen? Dan weet je dat er enkel kwaliteitsmaaltijden worden geserveerd, ook voor de kinderen!

In Time – In Team, een geslaagd concert!

We laten jullie nog eens nagenieten van ons concert met deze prachtige foto’s. Tijdens “in time – in team” verwelkomden we ons publiek in een tijdreis-shuttle. Net als bij alle vliegend vervoer moesten we ze wijzen op enkele aspecten van de veiligheid, waaronder het uitschakelen van de mobiele telefoons. Onze...

Concert “In Time – In Team”

Concertband Teralfene neemt je dit jaar mee op een avontuurlijke reis. Het belooft een spectaculaire gebeurtenis te worden.