Jaarlijks eetfestijn van de fanfare van Teralfene – 20/21 oktober – Iedereen welkom.

Muziekinitiatie en de Alfieband

Speel jij al een instrument? Dan is de Alfieband iets voor jou. En anders leren we jou graag hoe je zelf muziek kan spelen.

Concert met Dries, Dieter en Dean

Voor herhaling vatbaar Op zaterdag 5 mei bracht de Concertband Teralfene zijn jaarlijks concert onder leiding van Johan Minner in de Sporthal van het Bellekouter-complex te Affligem. Ook deze keer kwam de Concertband met een apart concept, ze deelden namelijk het podium met jonge zangers uit eigen streek. Dieter Guldemont...

Nieuwjaar 2018 – Receptie met Alfieband concert

Zoals gebruikelijk werd de eerste repetitie van het nieuwe jaar vervangen door een receptie. En ook deze keer lieten de Alfieband en de Minnies van zich horen.

Alfieband Spaghettislag 2018

Op zaterdag 24 februari , van 17:00 tot 21:30, serveerden wij spaghetti  “a volonté” in het patronaat van Teralfene. Alle keukenprinsen en -prinsessen van onze Alfieband  staken de handen uit de mouwen om een vlotte service te verzekeren.  De opbrengst gaat naar onze jeugdwerking.