Alfieband Vriendjesconcert 2017

Altijd een beetje spannend, zo’n concertje. Voor de kinderen, en voor de leiding… Gaat het goed komen? En het komt elke keer goed. Ook nu weer, een mooie zondagvoormiddag in de Tistaertzaal, op 25 juni. Bekijk de foto’s.

De kinderen zijn er bijna allemaal, zoals gewoonlijk. Er moeten nog stoelen bijgehaald worden omdat er zo veel publiek is. Onze voorzitter placeert een woordje.  Er is een programma met veel afwisseling. Van klein tot een beetje groter, ze spannen zich in, de ene nog meer dan de andere. Tegelijk amuseren ze zich, en ze leren een rol te spelen in het orkest, of als solist. En vooral, ze trekken elkaar omhoog. Lydia, Sien en Charlotte hebben er weer een topmoment van gemaakt, repetities en concert geleid, af en toe geleden. Het is een bende, maar een leuke. Het resultaat mag er zijn, en geeft vertrouwen in de toekomst.

Noteer alvast op 4 november het Halloweenconcert met de Alfieband en kinderkoor ÜkeHele, in de kerk van Teralfene.