Concert 2018 – Dries, Dieter & Dean

Op zaterdag 5 mei brengt de Concertband Teralfene zijn jaarlijks concert onder leiding van Johan Minner in de Sporthal van het Bellekouter-complex te Affligem.

Ook deze keer komt de Concertband met een apart concept, ze delen namelijk het podium met jonge zangers uit eigen streek.

Dieter Guldemont uit Teralfene en Dries De Vleminck uit Denderleeuw zetten allebei een fantastische prestatie neer in het VTM programma “The Voice”. Voor de Concertband, steeds op zoek naar nieuwe uitdagingen, was het al snel duidelijk dat een samenwerking met deze talentvolle zangers van eigen bodem niet kon uitblijven.

Dean Delannoit, winnaar van het VTM programma Idool 2007, werkte in december 2017 reeds samen met de concertband tijdens een benefietconcert in het kader van Music for Life. Wegens groot succes werd onmiddellijk beslist om de handen een tweede keer in elkaar te slaan.

De Concertband en deze 3 talenten wagen zich aan verschillende genres, zoals pop, rock en enkele crooners.

Uiteraard weten de muzikanten van de Concertband zelf ook opnieuw te verrassen met stukken als, “Fiddler on the roof” met de alom gekende bottle dance, “Batman”, “Get Lucky” van Daft Punk en nog veel meer.

De samenwerking van de Concertband Teralfene met Dieter, Dries en Dean staat garant voor een gevarieerd  programma dat zowel jong als oud kan bekoren.

Het concert gaat door in de Sporthal Bellekouter op 5 mei om 20 uur.

Tickets en reservaties:
– 0494 / 71 37 89
fanfare.teralfene@gmail.com
– De Toren Pers- en broodhuis, Potaardestraat 1, Teralfene

concertband-affiche_2018_digitaal

Comments are closed