Concert Alfieband WZC Van Lierde Hekelgem 23-12-2019

De sfeer van Kerstmis en Nieuwjaar, een woonzorgcentrum, de Alfieband met intussen 22 muzikantjes, en een grote handvol zingende kleintjes. Alles wat nodig was voor een leuke namiddag in het woonzorgcentrum Van Lierde, op 23-12-2019. Wie erbij was zal het bevestigen.

Nieuwjaarsconcert Geraardsbergen 19-01-2020

Op zondag 19 januari 2020 speelt de Concertband een nieuwjaars-aperitiefconcert in Nederboelare (Geraardsbergen), in samenwerking met zangeres Sofie Vander Heyden.

Eetfestijn 2019

Jaarlijks eetfestijn van de fanfare van Teralfene – 12/13 oktober –

2019 – De Zotskap in een nieuw kleedje

Traditiegetrouw wordt de “Zotskap” verkocht op kermis Teralfene. 20 Jaar lang kreeg de koper van de Zotskap een gepersonaliseerd beeldje in keramiek van de hand van onze artistieke dorpsgenoot, Patrick Van Craenenbroeck. Daarna volgde een serie zotskapbeelden in brons; in samenspraak met de kunstenaar opteerden we voor een serie van...

Muziekinitiatie en de Alfieband ’19-’20

Speel jij al een instrument? Dan is de Alfieband iets voor jou. En anders leren we jou graag hoe je zelf muziek kan spelen.