In Time – In Team, een geslaagd concert!

We laten jullie nog eens nagenieten van ons concert met deze prachtige foto’s.

Tijdens “in time – in team” verwelkomden we ons publiek in een tijdreis-shuttle. Net als bij alle vliegend vervoer moesten we ze wijzen op enkele aspecten van de veiligheid, waaronder het uitschakelen van de mobiele telefoons.
Onze trompettiste Carmen sprak met haar mooie altstem de tekst in en zoals dat ook bij professionals gaat, mochten we daarbij enkele mooie bloopers noteren.
Bedankt Carmen!

Saga Candida, een prachtwerk van de hand van de Belgische componist Bert Appermont, was het sluitstuk van het eerste deel van “in time – in team”.
Met het onrecht van de heksenvervolgingen, kaarten we al het zinloos geweld in de wereld aan.
Saxofoniste Hilde vond haar muze en maakte ter illustratie deze 7 aquarellen.
Bedankt Hilde!

Tijdens de voorbereidingen van “in time – in team” trok de werkgroep zich een ganse dag terug in de fotostudio van onze fluitist Geert.
In de voormiddag werden de foto’s gemaakt met model / trompettist Eddy Rossignol die bijna letterlijk in de huid kroop van Justin Bieber en zich daarna liet omtoveren tot Fred Astaire. De pancartes die we hiervan lieten maken, gebruikten we om de vestimentaire verschillen tussen deze wereldsterren in de verf te zetten bij het werk “Night and Day” van Cole Porter.
Lies en Els (beide spelen ze klarinet) lieten zich graag fotograferen tijdens het correct instellen van de belichting.
Bedankt Eddy en MUA Sandra!

Voor ons concert “in time – in team” schakelden we niet alleen onze muzikanten in, maar werd hulp gevraagd aan de bewoners van De Valier in Liedekerke. Wekenlang knutselden ze aan een vulkaan die de blikvanger werd bij het werk “Vesuvius” van Frank Ticheli. Bedankt!
Vzw De Valier is een Dienstverleningscentrum voor volwassen personen met een aangeboren handicap of een niet aangeboren hersenletsel. http://www.devalier.be/

Dat onze saxofoniste Hilde een creatief beestje is, had je al gemerkt. Naast de aquarellen en vulkaan, gaf ze “in time – in team” nog meer vorm met de tekeningen bij Jurassic Park en Spanish Fever.
In de studio van Geert (fluit) maakte ze de tekeningen opnieuw, maar dan als Live Action Drawing. Kristof (werkgroep concert) hielp mee met de opstelling terwijl Dorien (fluit) verder sleutelde aan de teksten voor het programmaboekje.
Geniet nog maar eens na van ons concert en de Magic Pencil van Hilde.
De animatiefilms vind je op https://www.youtube.com/watch?v=Rw-TfGOA7qE (Spanish Fever) en https://www.youtube.com/watch?v=Hz4vVZnO4Ks (Jurassic Park).

Het volledige programma zag er als volt uit:

Deel 1

• Inception, Hans Zimmer, bew. Jirka Kadlec
  • Nuclear Power, Otto M. Schwarz
  • Spanish Fever, Jay Chattaway
  • Groovin’ Around, Otto M. Schwarz
  • Day and Night, Cole Porter, bew. Yasuhiro Koyama
  • Graf Zeppelin, Carl Teike, bew. Wolfgang Wössner
  • Saga Candida, Bert Appermont

Deel 2

• We Are The Champions, Queen, bew. Tim Waters
  • Vesuvius, Frank Ticheli
  • Double Dutch, Dizzy Stratford
  • Abbey Road: A symphonic portrait, The Beatles, bew. Ira Hearshen
  • Jurassic Park soundtrack highlights, John Williams, bew. Paul Lavender
  • Deep Purple medley, Deep Purple, bew. Toshihiko Sahashi
  • Hello, Adèle, bew. Michaël Brown
  • Wake me up, Avicii, bew. Tom Wallace

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.