2019 – De Zotskap in een nieuw kleedje

Traditiegetrouw wordt de “Zotskap” verkocht op kermis Teralfene. 20 Jaar lang kreeg de koper van de Zotskap een gepersonaliseerd beeldje in keramiek van de hand van onze artistieke dorpsgenoot, Patrick Van Craenenbroeck. Daarna volgde een serie zotskapbeelden in brons; in samenspraak met de kunstenaar opteerden we voor een serie van 10 om de waarde van de bronzen beelden te vrijwaren. De 10de bronzen Zotskap werd in 2018 verkocht.

In 2019 gaan we opnieuw voor keramiek. Onze Zotskap zal dansend, liggend, springend, hurkend, zingend, … worden uitgebeeld. Iedere koper kan, in samenspraak met Patrick, zijn creativiteit de vrije loop laten en zijn ideeën verwerkt zien in zijn persoonlijke Zotskap.

De “maestro” Patrick Van Craenenbroeck tekende onderstaande schetsen, als voorbeeld. Tijdens de kermis vertelt hij er meer over. Zak dus op zondag 1 september 2019 zeker af naar onze Zotsfeesten en ontdek de nieuwe Zotskap!Handenstand (3) Luchtgitaar (3) Wimpel (3)

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.