Concert Alfieband WZC Van Lierde Hekelgem 23-12-2019

De sfeer van Kerstmis en Nieuwjaar, een woonzorgcentrum, de Alfieband met intussen 22 muzikantjes, en een grote handvol zingende kleintjes. Alles wat nodig was voor een leuke namiddag in het woonzorgcentrum Van Lierde, op 23-12-2019. Wie erbij was zal het bevestigen.De Alfieband leeft, zoveel is duidelijk, en de jongeren amuseren zich. Hier en daar een “oudere” voor wat extra ondersteuning kan de pret niet bederven. Het programma gaf een historiek van deze periode in het jaar: een beetje Halloween (30-11), een snuifje Sinterklaas (06-12), centraal wat Kerstmis en Nieuwjaar, en alvast een voorsmaakje Driekoningen (06-01), het zat er allemaal in. Het publiek heeft er weer van genoten, zowel de bewoners als de vaste schare van aanhangers.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.